Recensies SV

Sportvasten is een methode om je stofwisseling te beïnvloeden en een switch te maken van suiker naar vetverbranding. Het resultaat is dat je fitter, vitaler en slanker wordt. En dit slechts in tien dagen tijd. Het mooie is dat, indien je de follow-up goed uitvoert, je na de training het resultaat nog verder ziet groeien. Ervaring wijst uit een gewichtsverlies van rond de 5 kilo bij mannen - en daarna doorpakken! Ook wordt je behoefte aan snaaien en het tussendoor snoepen na de trainingskuur minder. 

Voor de tweede keer heb ik dit Sportvasten traject bij Tim Verstegen mogen doorlopen en dit is wederom enorm goed bevallen. De eerste keer heb ik het traject gevolgd nadat ik een halfjaar eerder was begonnen met hardlopen. Het was een soort van afsluiting van bijna een jaar lang bikkelen om af te vallen, fitter en energieker te worden. In die eerste periode ben ik vijf kilo kwijt geraakt en is mijn buikomvang met vier centimeter geslonken.

Het besluit om een tweede traject te doen was omdat ik begin van het jaar een beetje terugviel in een oud patroon van snaaien en weer meer eten. Dit was het gevolg van een blessure die ik rond de kerst had opgelopen en hierdoor bijna drie maanden niet heb kunnen hardlopen. Uit pure frustratie verviel ik in het oude patroon. Uiteindelijk is de knop weer omgegaan maar had ik het idee dat de switch die ik de eerste keer had bereikt was verloren of aan het verliezen was. Reden dus om mij opnieuw te melden bij Tim. 

Door de enthousiaste en professionele manier van coachen heeft hij me deze tien dagen opnieuw geholpen en ben ik weer heerlijk fit en energiek. Met een gewicht verlies van ruim vijf kilo (was twee kilo aangekomen de eerste drie maanden) ben ik onder het eindgewicht van de eerste keer gedoken. Een mooi resultaat wat beloond werd met een halve minuut winst per kilometer op mijn 10 km run!

Indien je jezelf zowel geestelijk als lichamelijk goed voorbereid op een Sportvasten traject dan is het goed te doen. Oké, je zult zware momenten hebben maar net op het moment dat je het idee hebt dat het niet meer zo lekker gaat (het is namelijk best pittig om af te bouwen met eten en te vasten, maar wel elke dag te sporten) dan ben je weer aan het opbouwen en ervaar je reeds de positieve kanten. Kortom; een aanrader voor iedereen die zich fitter en energieker wil voelen en betere prestaties wil neerzetten.

Neem gewoon contact op met Tim, en laat zijn enthousiasme jou positief beïnvloeden!

Een inspirerende en gezonde groet,

Edwin Bril

------

Door sportvasten bij Tim terecht gekomen. Betrokken en goede coach! Aanbevelingswaardig! - Patrick van Druten

------

 

 

Gratis trainen?

Of een gratis Sportvastenkuur? Lees hier meer over wat we je kunnen bieden...

Lees meer

Recensies

Hoe verging het anderen?

Lees meer
Meer nieuws