Sportvasten

Sportvasten is een tool die we veelvuldig inzetten bij een breed scala aan doelstellingen, echter in 9 van de 10 gevallen om af te vallen en/of om een kickstart richting een gezondere levensstijl te genereren. 

Sportvasten is geen dieet - het is een training - gericht op het verbeteren van het vermogen van je lichaam om te functioneren op een energiereserve - in dit geval de vetten. Net als bij elke vorm van (sport)training dien je 'trainingsprikkels' te blijven herhalen voor blijvend resultaat. Vergelijk het maar met trainen voor een marathon; kun je na een half jaar trainen een marathon lopen, maar stop je na de marathon met het periodiek (lees: regelmatig) toedienen van trainingsprikkels (in dit geval dus hardloop of conditietraining), dan verlies je ook het vermogen om die marathon te blijven lopen. 

Je lichaam past zich simpelweg aan, aan de omstandigheden waaraan het wordt blootgesteld. Ga je veel met je handen werken, dan krijg je eelt op je handen. Stop je daar mee, dan verdwijnt het. Net als bij marathon...

Op www.sportvastenkuur.nl kun je een overload aan informatie over Sportvasten vinden. Wil je meer informatie of gewoon meteen starten, stuur ons dan een email: info@sportvastenkuur.nl.

 

Gratis trainen?

Of een gratis Sportvastenkuur? Lees hier meer over wat we je kunnen bieden...

Lees meer

Recensies

Hoe verging het anderen?

Lees meer
Meer nieuws