Personal Training bij Sports & Lifestyle

Onder de begeleiding van jouw personal trainer en bereik jij je doelstellingen snel en effectief. Of je nu wilt afvallen, sterker of vitaler wil worden, de personal trainer bereikt samen met jou je doel!

Januari 2017 Aanbieding!!

  • Trainen met een Personal Trainer VOOR 29,90 per training
  • Een GRATIS BOOTCAMP lidmaatschap bij City Bootcamp
  • Een GRATIS LIDMAATSCHAP BIJ FITNESSCLUB SPORTIOM Den Bosch
  • Een 5-RITTENKAART VOOR DE WELLNESS bij Sportiom Den Bosch (Sauna’s, Stoombad, Zwembad, Whirlpool, Dompelbad, Voetenbaden, Massage  en Relaxruimte met Horeca


1-op-1 Begeleiding om jouw doelen te behalen

Door middel van een persoonlijke kennismaking worden jouw doelen vastgesteld, waarna de Personal Trainer jou beheerst, veilig en effectief naar deze doelen begeleidt. Je traint in een 1-op-1 situatie om zo tot jouw perfecte resultaat te komen. Je kunt ook samen met een vriend(in), familie-lid of bijvoorbeeld met een collega sporten om samen met diegene jullie boogde doel te behalen!

Gratis Intake om kennis te maken

Start met de Gratis Intake en maak kennis met onze aanpak. Vul onderstaand formulier in en klik op verzenden. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

  • * velden zijn verplicht.

 

Personal trainer (zzp) gezocht in Tilburg

Ben jij op zoek naar een locatie waar jij je personal training kan opstarten of uitbreiden? Dan is dit misschien iets voor jou....

Lees meer
Meer nieuws