Personal training - Afvallen, sterker worden en/of conditie opbouwen?

- Trainen met een Personal Trainer vanaf 29,90 per training
- GRATIS deelname aan SHAPE IT (voedingsbegeleiding en leefstijl verandering)
- Een GRATIS BOOTCAMP lidmaatschap bij City Bootcamp (wekelijks meer dan 20 trainingen in en om Den Bosch
- Een GRATIS LIDMAATSCHAP BIJ ONS FITNESSCENTRUM in Den Bosch
- Een 5-RITTENKAART VOOR DE WELLNESS bij ons FITNESSCENTRUM in Den Bosch (Sauna’s, Stoombad, Zwembad, Whirlpool, Dompelbad, Voetenbaden, Massage en Relaxruimte met Horeca). 

 

Gedurende een periode van 12 weken ga je 1x per week trainen met een Personal Trainer in onze trainingsruimte in Den Bosch. Dit is een 1 op 1 of een 1 op 2 training. Daarnaast ga je 1 of 2x per week bootcampen, trainen bij ons fitnesscentrum, of gewoon lekker relaxen in de sauna. Overkoepelend aan alle vormen van sportbeoefening is ons Shape It programma. Middels een persoonlijke intake brengen we je doelstelling in kaart en gaan we je wegen en meten. Hieruit volgt een op maat gemaakt voedingsplan door onze voedingscoach. Dit voedingsplan volg je gedurende de 12 weken dat het programma duurt.

Tijdens de 12 weken word je drie keer tussentijds gemeten en gewogen. Verder zie je wekelijks de trainer en kun je daarnaast onbeperkt bootcampen en gebruik maken van de fitness van ons fitnesscentrum. Je ontvangt van ons ook een lifestylemanual wat niets anders is dan een handleiding met tips en tricks om je bewust te maken van voeding en beweging. Dit doen we om ervoor te zorgen dat je na week 12 niet in terugvalt in oude gewoontes. Daarnaast kom je in een groepsapp te zitten met onze voedingscoach en alle andere deelnemers. Het grote voordeel hiervan is dat je heel veel vragen van anderen voorbij ziet komen en daar ook een hoop van leert en dat komt weer ten goede aan jouw kennis in het kader van de leefstijl verandering.

Je zit dit nu te lezen en dat doe je naar alle waarschijnlijkheid omdat je iets wilt veranderen. Elk dieet werkt, maar het gaat erom dat je blijvend (kleine) wijzigingen in je voeding- en beweegpatroon gaat doorvoeren. Dat kan alleen als je weet wat je moet doen. Dit hele programma is gericht op resultaat enerzijds, maar ook op kennisoverdracht en daaruit voortkomend gedragsverandering. Ga je na week 12 weer precies hetzelfde doen als wat je hiervoor deed, dan is het heel waarschijnlijk dat je ook weer terug gaat naar de situatie waar je nu in zit, wat die ook moge zijn.

Het is niet zo dat we je na week 12 wegsturen, je bent van harte welkom om bij ons te blijven sporten. Bijvoorbeeld om verder te werken aan je doelstelling, het behaalde resultaat te onderhouden, of als stok achter de deur. Maar je zit nergens aan vast. Na 12 weken ben je vrij om te gaan en te staan waar je wilt.

Alles wat hierboven beschreven staat zou in een normale situatie in totaal €1084,85 kosten. Wij bieden dit alles nu aan voor 399,-.

Wat krijg je hiervoor, nogmaals op een rij:

- Trainen met een Personal Trainer vanaf 29,90 per training
- GRATIS deelname aan SHAPE IT (voedingsbegeleiding en leefstijl verandering)
- Een GRATIS BOOTCAMP lidmaatschap bij City Bootcamp (wekelijks meer dan 20 trainingen in en om Den Bosch)
- Een GRATIS LIDMAATSCHAP BIJ ONS FITNESSCENTRUM in Den Bosch
- Een 5-RITTENKAART VOOR DE WELLNESS bij ons FITNESSCENTRUM in Den Bosch (Sauna’s, Stoombad, Zwembad, Whirlpool, Dompelbad, Voetenbaden, Massage en Relaxruimte met Horeca). 
 
We hebben geen extra informatie, we hebben geen gratis proefles, dit is wat het is. Ben je er helemaal klaar mee en super gemotiveerd om slanker, fitter en vitaler het nieuwe jaar in te gaan? Laat dan je naam, telefoonnummer en woonplaats achter in een email naar info@fitsyou.nl en we nemen contact met je op voor het maken van de eerste afspraak.

---

Gratis Intake om kennis te maken

Vul onderstaand formulier in en klik op verzenden. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

  • * velden zijn verplicht.

Gratis trainen?

Of een gratis Sportvastenkuur? Lees hier meer over wat we je kunnen bieden...

Lees meer

Recensies

Hoe verging het anderen?

Lees meer
Meer nieuws