Gratis trainen?

Bij Sports &Lifestyle doen we er alles aan om mensen 'op de rit' te zetten. Enerzijds qua voeding, anderzijds qua beweging. Dat kun je bij ons doen bij een van onze bootcamps, middels Personal Training of bij ons fitnesscentrum, maar heb je de discipline dan kan veel ook prima thuis! Voor wie dat wil hebben we een mooie lijn met producten voor thuis. En om je goed 'op de rit' te zetten, krijg je er een personal trainer én een diëtist mét voedingsplan bij! Afhankelijk van het product kun je zelfs een gratis Sportvastenkuur krijgen, wat gelijk staat aan 275,- korting, zeker de moeite!

De afbeeldingen in deze tekst is een verstelbare dumbbell set. Echt een ge-ni-aal apparaat. Geen gedoe met losse dumbbells die altijd overal liggen te slingeren en het neemt vrijwel geen ruimte in beslag. Verder is het qua design een mooi apparaat wat je in veel gevallen prima in je woonkamer neer kunt zetten. 

Los van deze tool hebben we crosstrainers, hometrainers en loopbanden, maar ook multistations, halterbankjes en meer om heel allround te kunnen trainen. Wil je hierover meer informatie, stuur dan een email met als onderwerp 'zelf thuis trainen' naar info@fitsyou.nl. 

 

 

Gratis trainen?

Of een gratis Sportvastenkuur? Lees hier meer over wat we je kunnen bieden...

Lees meer

Recensies

Hoe verging het anderen?

Lees meer
Meer nieuws