Shape-It

Super goed van je dat je interesse hebt in een transformatie tot een goede en gezonde levensstijl. Maar nu denk je vast wat houdt Shape-It nou eigenlijk in! Hier volgt de uitleg.

Shape-It is een traject van 12 weken waarbij we jou op het gebied van voeding en sport gaan begeleiden en het resultaat gaan behalen die jij voor ogen hebt. Het sportgedeelte wordt in de vorm van bootcamp gedaan EN je hebt de mogelijkheid om binnen te sporten. De voedingsbegeleiding bestaat uit voedingsgesprekken en een persoonlijk op maat gemaakt voedingsplan.

Wat houdt bootcampen in:

Bij bootcampen denk jij vast aan een enorm zware training met een trainer die naar je staat te schreeuwen als je iets niet goed doet. Wat fijn is dat wij precies het tegenovergestelde doen.

Bij ons train je volledig op eigen niveau, wat betekent dat jij iedere training altijd kan bezoeken. De trainer zorgt ervoor dat je een goede trainingsprikkel krijgt zodat je het gevoel hebt dat je lekker gesport hebt en hij zorgt er ook voor dat het niet te zwaar is.

Bij ons train je lekker in de buitenlucht in de mooie parken op onze bootcamp locaties. Hierbij train je ook in groepsverband wat ook altijd motiverend helpt, je hoeft het dus niet alleen te doen.

Daarnaast staan plezier en resultaat centraal in onze lessen, we willen dat iedereen een fijne en leuke training ervaart die ook nog eens resultaatgericht is!

Wij hebben wekelijks een heel aantal training om te bezoeken! Er is dus voor iedereen wel een dag en tijd die uit komt om lekker te gaan bootcampen, dus ook voor jou!

Onze bootcamplocaties liggen rondom en in de stad dus zijn makkelijk te bereiken. Wil je meer informatie over onze bootcamp locaties ga dan naar de website van City Bootcamp.

Eindhoven: https://citybootcamp.nl/bootcamp/eindhoven/
Den Bosch:
https://citybootcamp.nl/bootcamp/denbosch/
Tilburg:
https://citybootcamp.nl/bootcamp/tilburg/
Oss:
https://citybootcamp.nl/bootcamp/oss/

Heb je nog niet echt een beeld wat bootcamp is, kijk op onderstaande link voor een video-impressie: https://www.youtube.com/watch?v=XWITnSW3RXg&t=61s

Wat zit er allemaal in het Shape-It traject:

Shape-It 12 weken

Voor dit programma betaal je €59,95 per maand en ga je een leefstijl veranderend traject in van 12 weken:

  • 12 weken onbeperkt bootcamp
  • Persoonlijke intake inclusief weeg- en meetmomenten aan het begin, midden en einde
  • Persoonlijk op maat gemaakt voedingsplan door onze voedingsdeskundige
  • persoonlijk contactmoment na het eerste weeg- en meetmoment met de voedingsdeskundige om het voedingsplan te bespreken
  • Lifestylemanual
  • Buddy systeem om wekelijkse mentale support te krijgen tijdens het gehele traject
  • Gratis City Bootcamp T-shirt
  • 7 dagen in de week toegang tot je diëtist in een gesloten groepsapp

 

Het is nu ook mogelijk om het Shape-It traject volledig uit je eigen risico te halen. Bij iedere zorgverzekering heb je namelijk recht op 3 uur begeleiding van een diëtist. De persoon die Shape-It verzorgd heeft een Bachelor diploma Voeding & Diëtetiek (opleiding tot diëtist).

De begeleiding die deze diëtist verzorgd in de 12 weken, geeft recht op een vergoeding van +-180 euro.

* Let op!: Het bedrag wat jouw zorgverzekeraar vergoed, kan een paar euro minder zijn.

Gratis trainen?

Of een gratis Sportvastenkuur? Lees hier meer over wat we je kunnen bieden...

Lees meer

Recensies

Hoe verging het anderen?

Lees meer
Meer nieuws